Barnkammarboken Live

Barnkammarboken Live


Barnkammarböckerna har blivit en otrolig succé för stora och små. I samarbete med Cosmos Music Group presenterar vi en föreställning av denna framgångssaga – Barnkammarboken Live!

Nassim Al Fakir tillsammans med en rutinerad ensemble, bestående av fyra musiker och skådespelare, ger oss en fartfylld föreställning med det bästa från Barnkammarboken. Tillsammans sjunger de barnens favoritmelodier om krokodiler, kakor och kramar, klassiker från Astrids Lindgrens underbara värld av visor och andra älskade låtar. I synergi med detta bjuder Nassim även på egna berättelser och roliga historier från sin barndom. Publiken får ta del av en högkvalitativ föreställning och alla får vara med och sjunga, dansa och göra rörelser. Föreställningen har bland annat spelats på anrika Göta Lejon i Stockholm, Lisebergsteatern, UKK i Uppsala och nu senast på KFs familjedag på Skansen inför storpublik.

Barnkammarboken är ett av de mest respekterade varumärkena för de yngre och deras föräldrar. Barnkammarboken med Nassim lever verkligen upp till detta med fantastiska artister, skådespelare och en dekor i form av en uppslagen barnkammarbok. Manus och regi står Mikael Kallin för, som gjort mängder med uppsättningar på Junibacken och Astrid Lindgrens Värld.

Kontakta oss för bokningsförfrågan!

Copyright 2015 Paul Lindqvist

Copyright 2015 Paul Lindqvist