Om oss

Unika &
oväntade möten

Vi på Amusement brinner för att skapa unika och oväntade möten, event och arrangemang. Vi drivs av att få till de perfekta artistbokningarna för sammanhanget och att projektleda och vara med att bygga upp hela evenemang. Efter dryga 25 år som evenemangsmakare vågar vi påstå att vår erfarenhet, om hur man ska hantera evenemang utan att slita ut sig och sina medarbetare och utan att hamna på ruinens brant, är gedigen.

Vi undviker alla faror, fällor och klarar av att navigera ett evenemang i mål. Från det ögonblick då en idé kläcks till den förlösande dagen då den blir verklighet. En resa som andra ofta måste avbryta av det skälet att det kan vara oerhört svårt att realisera idéer. Om idén dessutom är att arrangera ett publikt evenemang som kräver mycket pengar, många medarbetare samt en ”produkt” som har en egen vilja och egna idéer om hur saker och ting ska skötas blir det extra svårt.

Att arrangera evenemang är som att jobba i ett stressigt restaurangkök där inte bara gästerna kräver full uppmärksamhet, god service och välsmakande mat och dryck på bordet inom kort tid, utan där råvarorna dessutom har helt egna idéer om hur man vill bli tillagad. Där morötterna kanske helst av allt skulle vilja vara huvudrätt och inte bara grund i buljongen. Där pastaplattorna till lasagnen vägrar ge sig in i ugnen om de inte först får minst dubbelt så mycket i garantigage plus procent på slutnotan och där tuppen plötsligt får för sig att den vill bli kokt i vodka istället för vitt vin eftersom den tycker att det vore mycket coolare.

Vi har inget emot att det är krångligt och besvärligt – vi tycker att det är kul och vi når alltid fram till lyckade resultat. Det som krävs för att man ska nå dit är kunskap om vilka förutsättningar som ligger till grund för ett välgenomarbetat, framgångsrikt och effektivt arrangörskap.

Vår verksamhet bedrivs inom fyra olika fokusområden: projektledning, artist- och programbokning, föreläsningar och egenproducerade konserter och föreställningar

Amusement samägs av Lars Redin & Moa Jönsson

Vi bor i en gammal pepparkaksfabrik vid Nytorget, Södermalm.
Amusement AB, Sofiagatan 5, 116 40, Stockholm

Lars Redin (Amusement)

Lars Redin
Efter snart 25 år med ansvar för publika möten är Lars en av de mest meriterande evenemangsarrangörerna i Sverige. Huvudscenen på Stockholms Kulturfestival, Astrid Lindgren Memorial Awads och Riddarholmscenen på Vattenfestivalen är bara några av många arrangemang som Lars tagit hand om genom åren.

lars.redin (a) amusement.se
+46 (0)705 74 04 42

IMG_3299

Moa Jönsson
Moa har en gedigen evenemangserfarenhet och en meritlista som omfattar allt från projektledning, producentskap, bokning och turnéledarjobb till artistlogistikansvar. Sedan hon började jobba med evenemang 2006 har hon bland annat jobbat med Stockholms Kulturfestival, Ladies Night, Peace & Love Festivalen & Astrid Lindgren Memorial Awards.

moa.jonsson (a) amusement.se
+46 (0)709 56 87 75