Unikt och oväntat

Amusement brinner för att tillsammans med våra kunder och partners skapa oväntade möten, event och arrangemang på nya sätt. Vi drivs alla av att få till de mest perfekta, roligaste, minnesvärda och mest spännande eventen där innehåll, artister, idéer, mat, färg och form och känsla vävs samman till någonting mer än det bästa du varit med om.

Vi producerar hållbara möten & evenemang
Vi projektleder och skräddarsyr hela eller delar av arrangemang, allt från stora fester, galor och konserter till mindre event och möten. Vi älskar att lägga fokus på den innehållsmässiga delen så att ni och era gäster får en unik och oförglömlig upplevelse.
Läs mer

Vi hjälper er att boka artister och program
Med mer än 25 års erfarenhet av artist- och programbokning har vi skapat ett gediget kontaktnät både internationellt och nationellt. Vi arbetar helt oberoende och kan kontakta vilka aktörer som helst.
Läs mer

Vi producerar egna föreställningar & konserter
Efter att vi under flera år skapat unika konserter, föreställningar och andra typer av scenprogram till våra kunder har vi de senaste åren tagit fram specialproduktioner du kan boka.
Läs mer

Vi utbildar framtidens eventarrangörer 
Var Prince tvungen att ha sin loge helt klädd i lila? Sedan 1993 har vi på Amusement utbildat en växande skara av arrangörer med skräddarsydda föreläsningar och färdiga föreläsningspaket.
Läs mer

Aktuellt
Från Oss Alla För Varandra (21/2, Cirkus)
Till Hasse & Tage
Astrid Lindgren Memorial Award 2023
Smaka Good Food Festival

Boka våra specialproducerade föreställningar
Till Hasse & Tage
Till Monica

Från Oss Alla För Varandra är en unik konsert du inte vill missa! Den 21 februari på Nya Cirkus gör vi tillsammans något för att förändra Stockholm till en bättre plats.

Köp biljett på Cirkus här

På scenen: Bandet Krokodiltårarna, David Ritschard, Pernilla Andersson, Love Antell och Dolce. Konferencier är Johanna Westman.

Vi vill att fler ska ha ett hem och ett jobb och kunna se sitt eget värde och känna gemenskap. Ikväll kan tusentals i stan inte gå hem för de har inget och det vill vi ändra på. För varje biljett du köper bidrar du med 40 kr plus att allt överskott oavkortat går till Stockholms Stadsmission som stöttar människor i utanförskap. Tillsammans blir vi fler som gör mer så BJUD IN alla dina vänner till det här eventet!