TILL MONICA

TILL MONICA


En unik Monica Zetterlund-hyllning med Ekdahl & Bagge Big Band, Migdal Strings, Rigmor Gustafsson, Isabella Lundgren och Sarah Riedel.

Till Monica är en konsert där Monica Zetterlunds mest älskade sånger framförs så som det var tänkt – i originalarrangemang för en 32 personer stark ensemble. Monicas kapellmästare Lars Bagge skrev de stora arrangemangen för storband och stråkar under 1960- och 70-talet för hennes studioalbum som innehåller alltifrån amerikanska evergreens till svenska folktoner med texter skräddarsydda för Monica av t ex Povel Ramel, Tage Danielsson och Hasse Alfredsson.

Den musikaliska skatten låg länge i byrålådan, tills dess att Lars Bagges son, Carl Bagge, hittade guldkornen och bestämde sig för att låta världen återigen få ta del av dem, denna gång framförda av några av dagens främsta svenska jazzsångare. Rigmor Gustafsson, Isabella Lundgren och Sarah Riedel ger ödmjukt sina innerliga tolkningar av de folkkära låtarna.

Boka in en sällan hörd konsertupplevelse som klingar av tidlös kvalitet och som dessutom har en nerv av den nära och personliga kopplingen till Monica själv.

Medverkande:
Rigmor Gustafsson
Isabella Lundgren
Sarah Riedel
Ekdahl & Bagge Big Band under ledning av Carl Bagge
Migdal Strings

Kontakta oss för bokningsförfrågan!

image001